:. PROGRAM DLA KOMBATANTÓW: AKCJA WIEŹ - ZAPRASZAMY! .:

AKCJA WIEŹ - program na rzecz kombatantów m. st. Warszawy to działania skierowane do: Żołnierzy Powstania Warszawskiego, byłych więźniów więzień i obozów koncentracyjnych, Żołnierzy AK, kombatantów innych formacji walczących w okresie II wojny światowej.

AKCJA WIEŹ - popołudniowe koncerty w Domu Wsparcia

Fundacja ART, w ramach AKCJI WIEŹ, raz w miesiącu, organizuje popołudniowe koncerty dla Powstańców Warszawskich w Domu Wsparcia przy ul. Nowolipie 22. 25.04.2019 r. dla Powstańców zagrał Miłosz Pluta - uczeń Państwowej Szkoły Muzycznej II stopnia im. Józefa Elsnera w Warszawie.

KOMBATANCI - Spotkanie Wielkanocne

Szanowni Kombatanci, życzymy pełnych radości, pokoju Świąt Wielkanocy oraz zdrowia i wiele pomyślności. Zapraszamy na Spotkanie Wielkanocne - we wtorek 16 kwietnia 2019 r. o godzinie 12.30, Dom Wsparcia dla Powstańców Warszawskich, Ul. Nowolipie 22, Warszawa.

Szkolenie w DOMU WSPARCIA KOMBATANTÓW.

W ramach AKCJI WIĘŹ 18 marca 2019 r. odbyło się szkolenie w DOMU WSPARCIA KOMBATANTÓW.