„PARK KULTURY" - sierpień - wrzesień 2019 - Ursus!!!

„PARK KULTURY" to program promujący edukację kulturalną adresowany do mieszkańców Dzielnicy Ursus. Celem programu jest budowanie zainteresowań kulturalnych a także wzmocnienie kontaktów rodzinnych, rówieśniczych, dobrosąsiedzkich ... Zapraszamy na: Koncert Beat boxu - 24 sierpnia - Plażówka ul. Dzieci Warszawy; TEATR LALKOWY - 31 sierpnia - Park Achera ul. Sławka; TEATR NA ULICY - 14 września - Hassanka przy Pływalni Albatros; Mała FILHARMONIA - 21 września - Park Czechowicki ul. Spisaka; Koncert muzyki ELEKTRONICZNEJ - 28 września - Park Hassów ul. Władysława Bełzy.

!!! Królewskie spacery... w zamkowych ogrodach - 2019 - Lato w Mieście!

„Królewskie spacery… w zamkowych ogrodach” – to już XI edycja wakacyjnego programu Fundacji ART. w ramach akcji LATO W MIEŚCIE 2019 dla grup dzieci z warszawskich placówek edukacyjnych pozostających podczas wakacji w Stolicy. Zapraszamy także, indywidualnych gości- dzieci wraz z rodzicami lub opiekunami...

:. PROGRAMY ROK SZKOLNY 2019/2020!!! .:

UWAGA! Zapraszamy do zapoznania się z aktualną ofertą programów kulturalnych i edukacyjnych dla szkół w sezonie 2019/2020... ZAPRASZAMY!

:. DLA DZIECI / DLA RODZINY - OFERTA PROGRAMÓW! .:

UWAGA! Zapraszamy do zapoznania się z aktualną ofertą programów kulturalnych i edukacyjnych, skierowanych do dzieci i ich rodziców, realizowanych przede wszystkim w soboty i niedziele... ZAPRASZAMY!

:. DLA SZKÓŁ / DLA UCZNIÓW / DLA MŁODZIEŻY - OFERTA PROGRAMÓW!.:

UWAGA! Zapraszamy do zapoznania się z aktualną ofertą programów kulturalnych i edukacyjnych, kierowanych do szkół podstawowych i średnich oraz indywidualnie do uczniów, w tym także programy w ramach akcji LATO W MIEŚCIE I ZIMA W MIEŚCIE...ZAPRASZAMY!

:. DLA SENIORÓW - OFERTA PROGRAMÓW!.:

UWAGA! Zapraszamy do zapoznania się z aktualną ofertą programów kulturalnych i edukacyjnych, skierowanych do seniorów... ZAPRASZAMY!

:. PROGRAM DLA KOMBATANTÓW: AKCJA WIEŹ - ZAPRASZAMY! .:

AKCJA WIEŹ - program na rzecz kombatantów m. st. Warszawy to działania skierowane do: Żołnierzy Powstania Warszawskiego, byłych więźniów więzień i obozów koncentracyjnych, Żołnierzy AK, kombatantów innych formacji walczących w okresie II wojny światowej.

:. CYKL: SPOTKANIA NIE TYLKO LITERACKIE 2019 - ZAPRASZAMY! .:

Czytelnia i Wypożyczalnia Naukowa nr VI Biblioteki Publicznej w Dzielnicy Włochy m.st. Warszawy (ul. ks. J. Chrościckiego 2) zaprasza na spotkania z cyklu "Spotkania nie tylko literackie 2019".

:. KONCERTY!.:

Zapraszamy do zapoznania się z aktualną ofertą koncertów organizowanych przez Fundację ART. ZAPRASZAMY!

ARCHIWUM WIADOMOŚCI...

Obejrzyj raz jeszcze materiały opublikowane dotychczas w dziale "Aktualności" naszej witryny. Wśród nich odnajdziesz informacje o naszych ostatnich działaniach...