:. DLA SENIORÓW - OFERTA PROGRAMÓW!.:

UWAGA! Zapraszamy do zapoznania się z aktualną ofertą programów kulturalnych i edukacyjnych, skierowanych do seniorów... ZAPRASZAMY!

NORDIC WALKING - AKTYWNY SENIOR BIAŁOŁĘKI

Zapraszamy na spacery z nordic walking dla seniorów. Zapraszamy do Parku Picassa, ul. Pabla Picassa. Zajęcia od godz. 12.30 do godz. 14.30. Zapisy. Możliwość bezpłatnego wypożyczenia kijów! Będzie nam towarzyszył instruktor nordic walking! UDZIAŁ BEZPŁATNY! ILOŚĆ MIEJSC OGRANICZONA!

TROPAMI HISTORII I SZTUKI - 2019!

Program dla seniorów z Dzielnicy Białołęka m.st. Warszawy. Wstęp wolny! Zapisy: OPS Dzielnicy Białołęka m.st. Warszawy, Centrum Aktywności Seniora Klub Integracji Społecznej i Samopomocy, ul. Porajów 14, tel. 22 403 59 57