NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA! WESOŁYCH ŚWIĄT!

Wszystkim naszym Przyjaciołom składamy najserdeczniejsze życzenia. Niech niezwykły czas, jakim jest Boże Narodzenie oraz przyszły, 2020 rok, będą wolne od zmartwień i wszelkich problemów, a każdy dzień pełen radości i uśmiechu. Niech nowy rok będzie pełen sukcesów a poczucie prywatnego i zawodowego spełnienia utrzymuje się przez cały rok.

Zapraszamy na koncert pt. "RADUJE SIĘ SERCE, RADUJE SIĘ DUSZA”

Muzeum Więzienia Pawiak oddział Muzeum Niepodległości w Warszawie oraz Fundacja ART w ramach programu AKCJA WIĘŹ serdecznie zapraszają na koncert pt. "RADUJE SIĘ SERCE, RADUJE SIĘ DUSZA” dla uczczenia 101 rocznicy odzyskania przez Polskę Niepodległości. 10 listopada 2019 r. (niedziela), godz. 16.00 w Muzeum Więzienia Pawiak przy ul. Dzielnej 24/26 w Warszawie.

II nagroda w konkursie Warszawskiej Nagrody Edukacji Kulturalnej 2019 r.

Fundacja ART otrzymała II nagrodę w konkursie Warszawskiej Nagrody Edukacji Kulturalnej 2019 r. za projekt "Pytam o Polskę - dyskusja dzieł XX wieku" przygotowany przez Marię Emilię Reif i Bożenę Pysiewicz.

Nominacja do nagrody WAWA BOHATEROM w 2019 r.

Fundacja ART, za program "AKCJA WIĘŹ" została nominowana do nagrody WAWA BOHATEROM w 2019 r.
W tym roku przyznano trzy równorzędne nagrody Statuetki WAWA BOHATEROM 2019. Wyróżnienia otrzymali: Ochotniczy Korpus Opiekuńczy PCK, Wojska Obrony Terytorialnej i Zespół Szkół Samochodowych i licealnych nr 2 w Warszawie. Gratulujemy!

:. PROGRAMY ROK SZKOLNY 2019/2020!!! .:

UWAGA! Zapraszamy do zapoznania się z aktualną ofertą programów kulturalnych i edukacyjnych dla szkół w sezonie 2019/2020... ZAPRASZAMY!

:. DLA DZIECI / DLA RODZINY - OFERTA PROGRAMÓW! .:

UWAGA! Zapraszamy do zapoznania się z aktualną ofertą programów kulturalnych i edukacyjnych, skierowanych do dzieci i ich rodziców, realizowanych przede wszystkim w soboty i niedziele... ZAPRASZAMY!

:. DLA SZKÓŁ / DLA UCZNIÓW / DLA MŁODZIEŻY - OFERTA PROGRAMÓW!.:

UWAGA! Zapraszamy do zapoznania się z aktualną ofertą programów kulturalnych i edukacyjnych, kierowanych do szkół podstawowych i średnich oraz indywidualnie do uczniów, w tym także programy w ramach akcji LATO W MIEŚCIE I ZIMA W MIEŚCIE...ZAPRASZAMY!

:. DLA SENIORÓW - OFERTA PROGRAMÓW!.:

UWAGA! Zapraszamy do zapoznania się z aktualną ofertą programów kulturalnych i edukacyjnych, skierowanych do seniorów... ZAPRASZAMY!

:. PROGRAM DLA KOMBATANTÓW: AKCJA WIEŹ - ZAPRASZAMY! .:

AKCJA WIEŹ - program na rzecz kombatantów m. st. Warszawy to działania skierowane do: Żołnierzy Powstania Warszawskiego, byłych więźniów więzień i obozów koncentracyjnych, Żołnierzy AK, kombatantów innych formacji walczących w okresie II wojny światowej.

:. CYKL: SPOTKANIA NIE TYLKO LITERACKIE 2019 - ZAPRASZAMY! .:

Czytelnia i Wypożyczalnia Naukowa nr VI Biblioteki Publicznej w Dzielnicy Włochy m.st. Warszawy (ul. ks. J. Chrościckiego 2) zaprasza na spotkania z cyklu "Spotkania nie tylko literackie 2019".

:. KONCERTY!.:

Zapraszamy do zapoznania się z aktualną ofertą koncertów organizowanych przez Fundację ART. ZAPRASZAMY!

ARCHIWUM WIADOMOŚCI...

Obejrzyj raz jeszcze materiały opublikowane dotychczas w dziale "Aktualności" naszej witryny. Wśród nich odnajdziesz informacje o naszych ostatnich działaniach...