:. PROGRAMY ON-LINE! .:

Nowość 2021! Warsztat on-line: „Fakultet SZTUKA – rozprawka” program dla młodzieży szkół ponadpodstawowych. Polecamy!

„PAMIĘĆ OTWARTA NA JUTRO” - film adresowany do młodzieży ostatnich klas szkoły podstawowej

Film „PAMIĘĆ OTWARTA NA JUTRO” jest adresowany do młodzieży ostatnich klas szkoły podstawowej. W programie z historii w klasach: VII i VIII są lektury i tematy związane z II wojną światową. Nasz film...

NOWOŚĆ 2021! „Fakultet SZTUKA – rozprawka” program dla młodzieży szkół ponadpodstawowych

W wyniku pandemii w 2020 roku pojawiło się ważkie pytanie - PO CO NAM KULTURA i SZTUKA? A jeżeli już - to jaka sztuka jest nam potrzebna? Dlaczego mamy finansować sztukę, skoro nie jest pierwszą a nawet trzecią potrzebą człowieka? Jakie czynniki sprawiają, że człowiek jej potrzebuje lub nie? ... Warsztaty chcemy przeprowadzić w formie on-line . Przedstawimy do wyboru trzy tezy.

1. Warszawa w różnych stylach - pobierz program!

Warszawa w różnych STYLACH - Reportaż malarski. Program z zakresu edukacji kulturalnej dla uczniów szkół ponadpodstawowych.

2. "WARSZAWA 1939" - pobierz program!

Program z zakresu edukacji historycznej dla klas VII-VIII szkół podstawowych.