Wesołych Świąt

Ciepłych, pełnych radosnej nadziei Świąt Zmartwychwstania Pańskiego, a także kolorowych spotkań z budzącą się do życia przyrodą (aby ciepło na stałe już nam zagościło ;). Zdrowia, szczęścia, humoru…

:. PROGRAM DLA KOMBATANTÓW: AKCJA WIEŹ - ZAPRASZAMY! .:

AKCJA WIEŹ - program na rzecz kombatantów m. st. Warszawy to działania skierowane do: Żołnierzy Powstania Warszawskiego, byłych więźniów więzień i obozów koncentracyjnych, Żołnierzy AK, kombatantów innych formacji walczących w okresie II wojny światowej.

Zapraszamy na lekcje historii dla młodzieży do Muzeum Więzienia Pawiak w ramach AKCJI WIĘŹ, realizujemy także spotkania wewnętrzne Kombatantów.

:. DLA SZKÓŁ / DLA UCZNIÓW / DLA MŁODZIEŻY - OFERTA PROGRAMÓW! .:

UWAGA! NOWE PROGRAMY! Zapraszamy do zapoznania się z aktualną ofertą programów kulturalnych i edukacyjnych dla szkół w sezonie 2023/2024... ZAPRASZAMY!

:. DLA SENIORÓW - OFERTA PROGRAMÓW!.:

NOWOŚCI! UWAGA! Zapraszamy do zapoznania się z aktualną ofertą programów kulturalnych i edukacyjnych, skierowanych do seniorów... ZAPRASZAMY!

:. DLA DZIECI / DLA RODZINY - OFERTA PROGRAMÓW! .:

UWAGA! Zapraszamy do zapoznania się z aktualną ofertą programów kulturalnych i edukacyjnych, skierowanych do dzieci i ich rodziców, realizowanych przede wszystkim w soboty i niedziele... ZAPRASZAMY!

:. PROGRAMY ON-LINE! .:

Warsztat on-line: „Fakultet SZTUKA – rozprawka” program dla młodzieży szkół ponadpodstawowych. Polecamy!

Z okazji Świąt BOŻEGO NARODZENIA

Drodzy Kombatanci!
z okazji Świąt BOŻEGO NARODZENIA życzymy zdrowia, sił na co dzień, rodzinnego ciepła a także wielu chwil radości w nadchodzącym 2024 r. Członkowie Fundacji ART oraz wolontariusze.

ARCHIWUM WIADOMOŚCI...

Obejrzyj raz jeszcze materiały opublikowane dotychczas w dziale "Aktualności" naszej witryny. Wśród nich odnajdziesz informacje o naszych ostatnich działaniach...