:. OFERTA PROGRAMÓW! - DZIECKO w weekend - OFERTA PROGRAMÓW! .:

UWAGA! Zapraszamy do zapoznania się z aktualną ofertą programów kulturalnych i edukacyjnych, skierowanych do dzieci i ich rodziców, realizowanych przede wszystkim w soboty i niedziele...

ZAJĘCIA DLA NAJMŁODSZYCH W ZAMKU KRÓLEWSKIM /3 - 6 LAT/
Cykl: "Szkatułka księżniczki, skarb królewicza."

Serdecznie zapraszamy! do Zamku Królewskiego w Warszawie na zajęcia: 28.10.2017 - "Jak Syrenka Gryfa szukała" godz. 11.00 i 12.00; 18.11.2017 - "U Bajarki" godz. 11.00 i 12.00; 02.12.2017 - "Co Rzepicha w worku miała" godz. 11.00 i 12.00

"A MY CZYTAMY CZYTELNIA na kółkach "- znowu na kółkach ZACZYNAMY!

CZYTELNIA NA KÓŁKACH 2017 - czekamy na was na placach zabaw dla dzieci w Warszawie. Będziemy czytać książki, bawić się, rysować i animować. Zapraszamy wszystkich miłośników ciekawych opowieści! Zaczynamy od września 2017 r.

TE-ART - instrukcja zabawy - warsztaty rodzinne! NOWOŚĆ!

NOWOŚĆ! Zapraszamy do Teatru Wielkiego w Warszawie plac Teatralny 1 / wejście główne / wstęp: wejściówka 1 zł. Program dla dzieci w wieku 5-9 lat i dla rodziców! Konieczna rezerwacja miejsc pod numerem tel. 22 69 20 211 lub mailowo: fundacjaart.reif@gmail.com / kogidel@teatrwielki.pl

VI EDYCJA CYKLU "NIE JESTEŚ SAM" - 2017

Zapraszamy rodziców i dzieci na kolejne zajęcia z cyklu Nie jesteś SAM. Projekt odbywa się dzięki uprzejmości Sióstr Miłosierdzia św. Wincentego O'Paulo w pomieszczeniach Świetlicy przy ul. Tamka 35. Serdecznie zapraszamy. Wstęp wolny. Spotykamy się zawsze o godzinie 14.30!